Köknar Ahşap Yonga - AHŞAP YONGA
Köknar ağacı, uzun zamandır sporcuların somon, alabalık, deniz ürünleri ve gerçekten her türlü etin tütsülenmesi için favorisi olan nötr, dengeli bir duman üretir. Köknarın nötr özellikleri sayesinde, özellikle meyve ağaçlarıyla karıştırıldığında harika sonuçlar verir. Steak, kaburga ve brisket gibi etlerle köknar kullanırken, elma ve kiraz gibi meyve ağaçlarımızla karıştırmayı deneyin; bu, kesinlikle seveceğiniz lezzetli bir tat sunar.
Tüm odun parçalarımız tamamen kurutulmuş ve maksimum duman elde etmenizi sağlamak için acı ağaç kabukları tamamen çıkarılmıştır. Odun parçaları, eşit ve tutarlı bir yanma için hassas bir şekilde öğütülmüştür. Tüm torbalar 1.75 LB (794 g), 242 cu.in., 3.96 L boyutundadır.